Politika e Privatësisë

EVO Web Solution (“neve”, “ne”, ose “tonë’) operon web-in https://www.evowebs.com

 

Kjo faqe ju informon për politikat tona në lidhje me mbledhjen, përdorimin dhe zbulimin e të dhënave personale kur përdorni faqen tonë të internetit dhe zgjedhjet që keni lidhur me ato të dhëna.

 

Ne i përdorim të dhënat tuaja për t’ju siguruar dhe informuar në lidhje me shërbimet tona. Duke përdorur uebfaqen, ju pranoni mbledhjen dhe përdorimin e informacionit në përputhje me këtë politikë. Nëse nuk përcaktohet ndryshe në këtë Politikë të Privatësisë, termat e përdorur në këtë Politikë të Privatësisë kanë të njëjtat kuptime si në Kushtet dhe afatet tona të lejuara nga https://www.evowebs.com

 

Mbledhja dhe përdorimi i Informacionit

Ne mbledhim disa lloje të ndryshme informacionesh për qëllime të ndryshme për të ofruar dhe përmirësuar shërbimin tonë për ju.

 

Llojet e të dhënave të mbledhura

Të dhënat Personale

Kur përdorni faqen tonë, ne mund t’ju kërkojmë që të na jepni disa informacione personalisht të identifikueshme që mund të përdoren për t’ju kontaktuar ose për t’ju identifikuar. Informacioni i identifikueshëm personalisht mund të përfshijë, por jo të kufizohet në:

 

Email adresë

Emri dhe mbiemri

Numri i telefonit

Adresa, Shteti, Provinca, ZIP/Kodi postal, Qyteti

Cookies dhe të dhënat e përdorimit

Të dhënat e përdorimit

Ne gjithashtu mund të mbledhim informacione rreth mënyrës se si arrihet dhe përdoret Shërbimi (“Të dhënat e përdorimit”). Këto të dhëna përdorimi mund të përfshijnë informacione të tilla si adresa IP e kompjuterit tuaj, lloji i shfletuesit, versioni i shfletuesit, faqet e uebsitet tonë të internetit që vizitoni, koha dhe data e vizitës suaj, koha e kaluar në këto faqe, identifikuesit unikë të pajisjes dhe të dhëna të tjera diagnostikuese.

 

Ndjekja & Të dhënat e cookies

Ne përdorim cookie-t dhe teknologji të ngjashme për të gjurmuar aktivitetin në web faqen tonë dhe për të mbajtur informacione të caktuara.

 

Cookies janë skedarë që përmbajnë një sasi të vogël të të dhënave që mund të përfshijnë një identifikues unik anonim. Cookies dërgohen në shfletuesin tuaj nga një web faqe dhe ruhen në pajisjen tuaj. Teknologjitë e ndjekjes së përdorur janë gjithashtu etiketa dhe skriptet për të mbledhur dhe ndjekur informacione dhe për të përmirësuar dhe analizuar web faqen tonë.

 

Mund të kërkoni nga shfletuesi juaj të refuzojë të gjitha cookie-t ose të tregojë kur është dërguar një cookie. Sidoqoftë, nëse nuk pranoni cookie, mund të mos jeni në gjendje të përdorni pjesë të caktuara të Shërbimit tonë.

 

Përdorimi i të dhënave

EVO Web Solution përdor të dhënat e mbledhura për qëllime të ndryshme:

 

Për të ofruar dhe mirëmbajtur Shërbimin

Për t’ju njoftuar për ndryshimet në Shërbimin tonë

Për t’ju lejuar të merrni pjesë në veçoritë interaktive të shërbimit tonë

Për të siguruar kujdesin dhe mbështetjen e klientit

Për të siguruar analiza ose informacion të vlefshëm që mund të përmirësojmë Shërbimin

Për të monitoruar përdorimin e Shërbimit

Për të zbuluar, parandaluar dhe adresuar çështje teknike.

Transferimi i të dhënave

Informacioni juaj, duke përfshirë informacionin tuaj personal, mund të transferohet dhe të ruhet në kompjuterë të vendosur jashtë shtetit tuaj, krahinë, shtet apo juridiksion tjetër, ku ligjet për mbrojtjen e të dhënave mund të ndryshojnë nga ato të juridiksionit tuaj.

 

Nëse jeni të vendosur jashtë Zvicrës dhe vendosni të na jepni informacion, ju lutemi vini re se ne i transferojmë të dhënat, përfshirë të dhënat personale, në Zvicër dhe i përpunojmë ato atje.

 

Pëlqimi juaj për këtë Politikë të Privatësisë, i ndjekur nga paraqitja juaj e këtij informacioni, nënkupton pëlqimin tuaj për një transferim të tillë.

 

EVO Web Solution do të ndërmarrë të gjitha hapat e nevojshëm në mënyrë të arsyeshme për të siguruar që të dhënat tuaja të trajtohen në mënyrë të sigurt dhe në përputhje me këtë Politikë të Privatësisë dhe asnjë transferim i të dhënave tuaja personale nuk do të bëhet në ndonjë organizatë apo vend përveç nëse ka kontrolle adekuate në vend, përfshirë sigurinë e të dhënave tuaja dhe informacioneve të tjera personale.

 

Zbulimi i të Dhënave

Kërkesat ligjore

EVO Web Solution mund të zbulojë të dhënat tuaja personale në mënyrën e mëposhtme:

 

Për të përmbushur një detyrim ligjor

Për të mbrojtur të drejtat e pronës së EVO Web Solution

Për të parandaluar ose hetuar keqbërjet e mundshme në lidhje me Shërbimin

Për të mbrojtur sigurinë personale të përdoruesve të Shërbimit ose publikut

Të mbrohet nga përgjegjësia ligjore

Siguria e të dhënave

Siguria e të dhënave tuaja është e rëndësishme për ne, por mos harroni se asnjë metodë e transmetimit në internet ose ruajtjes elektronike nuk është 100% e sigurt. Edhe pse ne përpiqemi të përdorim mjete komerciale të pranueshme për të mbrojtur të dhënat tuaja personale, ne nuk mund të garantojmë sigurinë e tyre absolute.

 

Ofruesit e shërbimeve

Ne mund të punësojmë kompani dhe persona të tretë për të lehtësuar Shërbimin tonë (“Ofruesit e Shërbimit”), për të siguruar Shërbimin në emrin tonë, për të siguruar shërbime në lidhje me shërbimin ose për të na ndihmuar në analizimin e mënyrës së përdorimit të Shërbimit tonë. Këto palë të treta kanë qasje në të dhënat tuaja personale vetëm për t’i kryer këto detyra në emrin tonë dhe u kërkohet që të mos i zbulojnë ose përdorin ato për qëllime të tjera.

 

Analytics

Ne mund të përdorim Ofruesit e Shërbimit të Palëve të treta për të monitoruar dhe analizuar përdorimin e Shërbimit tonë.

 

Google Analytics

Google Analytics është një shërbim analitik në internet i ofruar nga Google që gjurmon dhe raporton trafikun në web faqe. Google përdor të dhënat e mbledhura për të gjurmuar dhe kontrolluar përdorimin e Shërbimit tonë. Këto të dhëna ndahen me shërbimet e tjera të Google. Google mund të përdorë të dhënat e mbledhura për të kontekstualizuar dhe personalizuar reklamat nga rrjeti i tij i reklamave.

 

Ju mund të zgjidhni të mos e keni aktivitetin tuaj në Shërbim në dispozicion të Google Analytics duke instaluar shtesën e shfletuesit Google Analytics. Shtesa parandalon Google

 

Analiza JavaScript (ga.js, analytics.js dhe dc.js) për të shkëmbyer informacione me Google Analytics në lidhje me aktivitetin e vizitës.

 

Për më shumë informacion në lidhje me praktikat e privatësisë ju lutem vizitoni web faqen e Privatësisë dhe Kushteve të Google: https://policies.google.com/privacy?hl=en

 

Lidhjet me faqet e tjera

Shërbimi ynë mund të përmbajë lidhje me faqet e tjera që nuk operohen nga ne. Nëse klikoni në një lidhje të palës së tretë, do të drejtoheni në faqen e palës së tretë. Ne ju këshillojmë fuqishëm të konsultoheni me politikën e privatësisë të secilës faqe që vizitoni.

 

Ne nuk kemi asnjë kontroll dhe nuk marrim asnjë përgjegjësi për përmbajtjen, politikat e privatësisë ose praktikat e faqeve ose shërbimeve të palëve të treta.

 

Mbrojtja e privatësisë së fëmijëve

Shërbimi ynë nuk adreson askënd nën moshën 18 vjeç (“Fëmijët”).

 

Ne nuk mbledhim me vetëdije informacione të identifikueshme personalisht nga kushdo nën moshën 18 vjeç. Nëse jeni prind ose kujdestar dhe e dini që fëmijët tuaj na kanë siguruar të dhëna personale, ju lutemi na kontaktoni. Nëse mësojmë se kemi mbledhur të dhëna personale nga fëmijët pa verifikuar pëlqimin e prindërve, ndërmarrim hapa për të hequr atë informacion nga serverët tanë.

 

Ndryshimet në këtë politikë të privatësisë

Ne mund të përditësojmë politikën tonë të privatësisë herë pas here. Ne do t’ju njoftojmë për çdo ndryshim duke postuar politikën e re të privatësisë në këtë faqe.

 

Ne do t’ju njoftojmë me email dhe / ose njoftim të spikatur në Shërbimin tonë, përpara se të hyjë në fuqi ndryshimi dhe të azhurnojmë “datën efektive” në fillim të kësaj Politike të Privatësisë.

 

Ne ju këshillojmë që të rishikoni periodikisht këtë Politikë të Privatësisë për çdo ndryshim. Ndryshimet në këtë Politikë të Privatësisë hyjnë në fuqi kur postohen në këtë faqe.

 

Na Kontaktoni

Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me këtë politikë të privatësisë, mos hezitoni të na kontaktoni:

 

Në email-in: [email protected]