Pse ju duhet një webfaqe?

Nëse jeni pronar i një biznesi ju duhet një webfaqe profesionale që ka një dizajn tërheqës, e fokusuar në biznesin tuaj dhe që ngrit brendin tuaj.

Ja pse:
Sjellja e konsumatorit ndryshon përgjatë kohës që të adaptohet në teknologjinë moderne dhe sjellja konsumatorit ka ndryshuar për tu adaptuar në epokën dixhitale. Në të kaluarën kanë ekzistuar Faqet e Verdha ku çdo biznes është promovuar aty, përderisa gjatë kohës ka ndryshuar edhe vëmendja e konsumatorit dhe është transfomuar në mjete dixhitale.
Në vitin 2019, numri i konsumatorëve që hyjnë online për të kërkuar çfarëdo shërbimi për nevoja tyre ka arritur në 97%. Nëse dëshiron të jesh njëra ndër kompanitë e zgjedhura, duhet të kesh prezencë online – që do të thotë ju duhet një webfaqe.

Ekzistojnë shumë aryse pse ju duhet një webfaqe sot, ja disa prej tyre:

#1:  30% E KONSUMATORËVE NUK E KONSIDEROJNË NJË BIZNES PA WEBFAQE

Një webfaqe është aseti juaj primar për marketing pasiqë jetojmë në një epokë dixhitale. Sot, konsumatorët presin që çdo kompani të ketë një prezencë online për lehtësi të çasjes, dhe konsiderojnë kompanitë që nuk kanë një të tillë si jo profesionale.

#2: KONSUMATORËT JU KËRKOJNË ONLINE

Njëra ndër benefitet e webfaqes për bizneset e vogla është që të jesh atu ku konsumatorët janë. Kjo është arsyeja pse kompanitë investojnë në një webfaqe me SEO: 97% e njerëzve hyjnë online për të kërkuar një biznes dhe 93% fillojnë atë kërkim në Google.

#3: 75% E KONSUMATORËVE PRANOJNË SE KANË GJYKUAR KOMPANINË NË BAZË TË DIZAJNIT TË WEBFAQËS SË TYRE

Në vitin 2018 është bërë ky studim dhe konsumatorët kanë tendenca të punojnë vetëm me kompani që ata ju besojnë, dhe një webfaqe është vendi i parë ku kërkojnë për kredibilitet dhe informacione për të marrë atë vendim.
Nëse ke një webfaqe ekzistuese dhe një dizajn të vjetër apo jo profesional, ke 10 sekonda për të lënë mbresa në vizitoret e webfaqës para se të largohen nga aty. Në bazë të statistikave, vetëm 10 sekonda ju duhen për të krijuar një përshtypje në bazë të dizajnit.

#4: JU JENI NË SHËRBIM TË KONSUMATORËVE 24 ORË PA KOSTO SHTESË

Konsumatorët vizitojnë webfaqen tuaj kur dëshirojnë të marrin një informacion rreth një shërbimi apo produkti. Ata presin ta gjejnë atë sapo të hapin webfaqen tuaj. Me webfaqen tuaj ju jeni i gatshëm për konsumatorët tuaj 24 orë pa pasur nevojë të merrni punëtor shtesë për plotësimin e orarit. Webfaqja juaj është në punë 24 orë në ditë, 7 ditë në javë, e gatshme për plotësimin e kërkesave të konsumatorëve tuaj.

Sa kushton krijimi i një webfaqe?

Një webfaqe është një aset për biznesin tuaj dhe nuk ka kosto fikse mirëpo varet nga funksionaliteti, dizajni dhe nga faktor të tjerë përgjatë zhvillimit. Çdo webfaqe ka dizajnin e saj unik të përshtatshëm për llojin e biznesit që përfaqëson, dhe një dizajn profesional garanton çasje të lehtë dhe një eksperiencë mbresëlënëse tek çdo përdorues.

Nëse deshironi të krijoni prezëncën tuaj online, na kontaktoni poshtë për më shumë informata.
www.evowebs.com/sq/
[email protected]
+383 (0) 45 825 009

NA SHKRUANI

Na kontaktoni që të bisedojmë për projektin tuaj. Nëqoftëse ju keni nevojë për një webfaqe të re apo shërbime tjera, do të dëshironim të bisedojmë se si mundemi së bashku të ngrisim biznesin tuaj nëpërmjet inovacionit dhe kreativitetit.

Secured By miniOrange